Karnevalska putovanja

Karneval i izlet u Samobor

Ručak u hotelu Lavica. Menu: juha, samoborski kotlet, krumpir police, salata, štrudla.
Oko 15:30 sati fak. polazak prema Grgosovoj špilji koja se nalazi na početku mjesta Otruševac, 5 km od Samobora. Špilja ima dvije dvorane, a visinska razlika do dna iznosi 19 metara. Špilja je bogata sigama a dugačka je 30 m. Josip Grgos je otkrio špilju 1973. godine, kopajući kamenje za gašenje vapna. Nova špilja otkrivena je 2007. godine, sa tri nove dvorane, u duljini 130 m. Kroz špilju je izgrađen put i postavljena električna rasvjeta. Proglašena je zaštićenim geomorfološkim spomenikom prirode prikazana kao odlično turističko odredište na mnogim stranim portalima među kojima i Tourist Playground i Destinations Point. .kao i na hrvatskom putopisnom portalu  www.putovanja.in .
Nakon fak. razgleda polazak prema Samoboru u 17:00 sati. Dolazak na mjesto polaska u ranim večernjim satima.

Opširnije na:
http://www.autoturist-park.hr/samobor_4.html

 Karneval u Veneciji


Polazak u 5.00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja. Dolazak do pristaništa Punta Sabbioni i vožnja brodićem do centra Venecije (San Marco). Po dolasku šetnja gradom: Riva degli Schiavoni, Most uzdaha, trg sv. Marka, Duždeva palača, bazilika sv. Marka, most Rialto... Slobodno vrijeme za uživanje u karnevalskim događanjima. Polazak iz Venecije – San Marco u kasnijim poslijepodnevnim satima, vožnja brodićem do pristaništa i nastavak putovanja autobusom. Povratak u Zagreb predviđa se u kasnim večernjim satima.


CIJENA IZLETA PO OSOBI: 260 kn


CIJENA UKLJUČUJE
prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
turističkog pratitelja tijekom putovanja
troškove organizacije i prodaje izleta

OBAVEZNA DOPLATA
PRIJEVOZ BRODOM pristanište – Venecija (San Marco)  – pristanište 12 €

CIJENA NE UKLJUČUJE
ulaznice u objekte koji se fakultativno posjećuju
UVJETI I NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje je moguće gotovinom ili kreditnim karticama 

PUTNO OSIGURANJE
Preporučujemo doplatu paketa putnog osiguranja: putno-zdravstveno osiguranje, osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode), osiguranje privatne odgovornosti, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje otkaza putovanja može se zaključiti kod uplate 1. rate (akontacije) za putovanje i samo u paketu sa zdravstvenim osiguranjem, dok se za zdravstveno osiguranje putnik može odlučiti i neposredno pred sam polazak na putovanje. Osiguranje se plaća isključivo gotovinom i to jednokratno, ne može se uključiti u obročnu otplatu aranžmana.


NAPOMENA
Svi polasci su zajamčeni i realizirat će se bez obzira na meteorološke prilike.


Nema komentara:

Objavi komentar